preskoči na sadržaj

III. gimnazija Zagreb

Login

 

Kalendar
« Kolovoz 2017 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

Anketa
Sviđa li vam se nova školska kantina?Travanj

Na državno čak iz 10 predmeta

Učenici i profesori ove su godine, koliko znamo i pratimo, ostvarili najbolje rezultate na natjecanjima. Na LiDraNu su se naši predstavnici plasirali na državnu smotru u dvjema kategorijama (dramska skupina i novinarski rad) uz podršku profesorice Maje Ilić, a iz športskih aktivnosti u sklopu nastave TZK-a na državno su prošli košarkaši, košarkašice, atletičari i ekipa iz krosa za što su, naravno, zaslužni i njihovi voditelji – profesori Antonio Perić i Mato Banovac.
Svoje predstavnike na državnim natjecanjima imali smo i iz povijesti, filozofije, logike, njemačkog, kemije, informatike, vjeronauka i ekologije. Jelena Filipović na državnom natjecanju iz kemije zauzela je odlično šesto mjesto, a pripremala ju je profesorica Karolina Bagarić. Gabrijela Hojsak predstavljala nas je  na državnom natjecanju iz njemačkog jezika i u kategoriji povratnika zauzela 8. mjesto sa 83 boda. Za natjecanje ju je pripremala profesorica Berislava Runje. Luka Mlinarić, Toni Storić, Mario Dodić i Mario Španić na državnom natjecanju iz vjeronauka na Hvaru osvojili su drugo mjesto. Profesor Stjepan Pavek odlično je pripremio dečke koji su osvojili 139 bodova, tek šest manje od prvoplasirane Srednje škole Hvar. Na državno natjecanje iz informatike plasirala su se čak dva učenika: Dominik Plejić u kategoriji matematičkog smjera (mentorica je bila profesorica Darka Sudarević), a Karlo Martinek u kategoriji općeg smjera (mentor profesor Denis Gagić). Na državnom natjecanju iz filozofije u Zadru 26. mjesto osvojio je Filip Han, a pripremali su ga profesori Petar Runje i Tomislav Miketić.
Osim izvrsnog plasmana na natjecanju iz informatike, Dominik Plejić osvojio je osmo mjesto i na državnom natjecanju iz logike, a svesrdnu pomoć i znanje pružio mu je profesor Petar Runje. Ivan Krešimir Lizatović, Domagoj Gerovac, Karlo Martinek i Sara Lizatović uz profesora Stjepana Doleneca osvojili su trinaesto mjesto na natjecanju iz ekologije, a svoje znanje iz povijesti na državnom natjecanju pokazao je Leopold Prlić čiji je mentor bio profesor Zdenko Skukan.
 

preskoči na navigaciju